VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij slijpen, repareren en programmeren transpondersleutels, (Klap)sleutels met afstandsbediening en ook op aanvraag smartkey’s tot en met 2018. Is het voertuig nieuwer? Vraag dan naar de huidige voorraad en aanbod voor een passende oplossing enige levertijd is hierbij mogelijk.

Voor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Opel, BMW, Mini, Mercedes, Peugeot, Citroën, Renault, Dacia, Fiat, Iveco, Ford, Mitsubishi, Suzuki, Kia, Hyundai, Nissan, Toyota tot en met 2018 slijpen, repareren en programmeren wij sleutels, staat uw merk er niet bij neem gerust contact op, misschien dat er toch een passende oplossing is.

U kunt contact opnemen via telefoon, email en Whatsapp. mochten wij onverhoopt niet in staat zijn op te nemen laat dan een bericht achter via Whatsapp en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen voor informatie of om een afspraak in te plannen.

U kunt direct betalen via een betaalverzoek via een bankapp met factuur of achteraf betalen per bankoverschrijving met factuur via email.

Wij slijpen, repareren en programmeren autosleutels voor de meest gangbare merken en modellen auto’s tot en met 2018. Vraag naar het aanbod.

Staat uw vraag hier niet tussen dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Wij proberen zoveel mogelijk autosleutels op voorraad te hebben, toch kan het gebeuren dat een bepaalde sleutel door veel aanvraag uitverkocht is. Wij hopen op uw begrip hierin en u toch een service op maat te leveren.